fbpx Skip to main content

Vårt team

Vår lidenskap er å formidle kunnskap og inspirasjon på en enkel og forståelig måte. Vi ønsker å gå utover de trygge rammene for å styrke deg faglig, tilpasset ditt eget tempo og dine ønskede utviklingsområder. Sammen setter vi oss mål, og gjennom gjensidig inspirasjon og motivasjon sikrer vi at læreprosessen med oss ikke bare er effektiv, men også gledesfylt

Education Manager

Caroline Idland

Møt Caroline – en erfaren ekspert innen styling og fargebruk. Med sin unike evne til å kombinere teori og praktisk kunnskap, leder hun deg gjennom en verden av farger og design. Bli med på en kreativ reise der vi utforsker hvordan farge kan forvandle og definere din stil.

Med sin omfattende erfaring innen bransjen, har Caroline en spesiell lidenskap for styling og fargebruk. Hun underviser i fargeteori og -teknikker på en måte som er både enkel og kreativ, tilpasset ditt kompetansenivå. Carolines ekspertise innen farge inneholder en rekke nyttige tips og triks som forenkler forståelsen av fargebruk og oppmuntrer til ytterligere kreativ utfoldelse. Hun deler villig sin kunnskap om hvordan hun utvikler fargedesign, fra den initielle ideen til det endelige resultatet. Sammen jobber vi på en effektiv og forståelig måte for å oppnå fantastiske resultater som reflekterer din unike stil som stylist.

Davines National Master Trainer

Mia Helgås Sæterlid

Med fagbrev og 16 års bransjeerfaring har hun de siste 5 årene jobbet som Davines Master Trainer. Hun har tidligere vært drifts,- og opplæringsansvarlig i et større konsern. Hun har jobbet på scene og backstage på flere hårshow, og senere for store artister som Angelo Seminara, Tom Connell & Allilon.

Mia er fra Vik i Sogn hvor hun startet sin frisørkarriere.
Med fagbrev og 16 års bransjeerfaring har hun de siste 5 årene jobbet som Davines Master Trainer. Hun har tidligere vært drifts,- og opplæringsansvarlig i et større konsern. Hun har jobbet på scene og backstage på flere hårshow, og senere for store artister som Angelo Seminara, Tom Connell & Allilon.
Mia er en sann colorist og fargeentusiast med bred kunnskap innen farge og klippeteknikker, som få andre har. Hun har unike og brukervennlige teknikker som fungerer meget godt i salong.
Hun er lidenskapelig opptatt av hår og hodebunn og av den grunn tilbyr et helt unikt kurs som tar for seg dette temaet for at du skal bli en spesialist i din salong.
Hun har øye for detalj, oser av kunnskap og har evne til å lære fra seg på alle ulike nivå. Alltid ekstremt opptatt av et trygt læremiljø, og med et stort smil og varme sørger hun for harmoni og posistivitet i all opplæring.

Alle skal kunne føle seg trygge og ivaretatt!

Brand Director

Alexander S. Woll

Møt Alexander – en mester innen sitt fag og en dyktig guide i KEVIN.MURPHYs verden. Med sin brede erfaring i styling og kommunikasjon, forvandler han ditt profesjonelle repertoar, fra konsultasjon til fullendt stil.

Alexander bringer med seg en dybde av erfaring innen faget, og spesielt i den innholdsrike verdenen til KEVIN.MURPHY. Hans omfattende kunnskap om styling, produkter og kommunikasjon utruster deg med en grundig forståelse og verdifulle innsikter. Dette gjør deg dyktig i alt fra konsultasjon til det endelige resultatet. Som en ekspert innen styling, har Alexander en rekke tips og triks som han entusiastisk deler for å berike din hverdag med mer inspirasjon og kreativitet. Uavhengig av ditt nåværende nivå, vil du etter et kurs med Alexander være fylt med inspirasjon og en fornyet skaperglede

Brand Specialist

Åsne

Åsne har bred kunnskap innen farge og styling. I hennes kreative verden får du masse tips, triks og brukervennlige teknikker som fort blir favoritter i salongen.

Åsne har bred kunnskap innen farge og styling. I hennes kreative verden får du masse tips, triks og brukervennlige teknikker som fort blir favoritter i salongen. Åsne sin nøysomhet og øye for detaljer inviterer til spennende læring der det blir enkelt og forståelig. Med Åsne i salongen får du bli med inn i ELEVEN sitt univers for økt kunnskap, inspirasjon og skaperglede.

Brand Specialist

Kristine Framnes Rygg

Bli kjent med Kristine – en ekspert innen klipp, farge og styling. Med sin unike kombinasjon av dyptgående kunnskap og evne til å engasjere, åpner Kristine døren til en verden av innovative teknikker og skaperglede, perfekt tilpasset den profesjonelle hverdagen.

Kristine, med sin omfattende erfaring og inngående kunnskap innen klipp, farge og styling, har mye å tilby i form av erfaring og veiledning. Hennes ekspertise, kombinert med en fremragende evne til å formidle, gjør læreprosessen både spennende og tilgjengelig. Spesielt innen klipp har Kristine utviklet en rekke innovative teknikker, tips og triks. Hun gir deg de nødvendige verktøyene for å skape imponerende resultater og for å forstå hvordan du kan skape optimal form. Et kurs med Kristine vil utruste deg med enkle, effektive og moteriktige teknikker som vil være uvurderlige i ditt daglige arbeid.